Alles wat je moet weten over Hitman 2 wordt uitgelegd in de “Hitman Perfected” trailer

Alles wat je moet weten over Hitman 2 wordt uitgelegd in de  “Hitman Perfected” trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive onthullen de Hitman Perfected Trailer. De trailer geeft een overzicht van de vele nieuwe functies, spelmodi, upgrades en content in Hitman 2.




De game bevat zes verschillende locaties: Hawke’s Bay (Nieuw Zeeland), Miami (VS), Santa Fortuna (Colombia), Mumbai (India), Whittleton Creek (VS) en het mysterieuze Isle of Sgàil, allen met meerdere paden om te ontdekken, ongekende speldiepte en ontelbare interactieve mogelijkheden.

Spelers kunnen ook genieten van de nieuwe multiplayer-modus in de vorm van Ghost Mode, IO Interactive’s unieke kijk op online 1-versus-1 competitie, en Sniper Assassin, een modus waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Bovendien zal Hitman 2 verschillende upgrades en verbeteringen omvatten, waaronder slimmere gevechts-AI, een gloednieuwe minikaart, beveiligingscamera-rasters, beeld-in-beeld herhalingen, een overvloed aan nieuwe hulpmiddelen, strategisch gebruik van spiegels, de mogelijkheid om je te verstoppen tussen groepen mensen en gebladerte, de terugkeer van de favoriete koffer en nog veel meer!

Al deze functies zijn toegevoegd aan Hitman 2, die op 14 november verschijnt, en The World of Assassination blijft groeien met Elusive Targets, Escalations, Challenge Packs, Contracts en live-content na release, te beginnen met Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, die gepland staat voor release op 20 november en een beperkte tijd beschikbaar is. Deze missies zijn gratis voor alle spelers en bieden slechts één kans om het doelwit te elimineren. Als de missie niet met succes wordt voltooid kan het niet opnieuw worden geprobeerd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.