The Amazing Spider-Man 2 krijgt trailer

The Amazing Spider-Man 2 krijgt trailer

Vandaag verschijnt de allereerste officiële gameplay trailer van The Amazing Spider-Man 2, de game die komend voorjaar wordt uitgebracht door Activision en Beenox.

Deze in-game beelden geven een onthullend kijkje in de wereld waarin het vervolg op het eerste avontuur van de superheld zich afspeelt. Daarnaast is er de onheilspellende introductie van een van de centrale personages: Kraven the Hunter (aka Sergei Kravinoff). Even charismatisch als gevaarlijk drukt Marvels beruchte Russische schurk zijn stempel op de verhaallijn van de game, waarin hij het Spiderman tot het uiterste drijft vanuit de criminele onderwereld. Verder wordt Peter Parker, de man achter het masker, naar voren gebracht, die een belangrijke rol speelt in het komende avontuur.

https://www.youtube.com/watch?v=NUXS8c5QatQ

The Amazing Spider-Man 2 komt dit voorjaar uit op de PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.