Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich treffen elkaar in World of Tanks

Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich treffen elkaar in World of Tanks

Voor het eerst in de geschiedenis komen Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich samen op het scherm! In december begeleiden de Hollywood-beroemdheden spelers voor de Holiday Ops, in de World of Tanks-franchise op PC, mobiel en console. Het feestseizoen zal zeker losgaan in World of Tanks PC, World of Tanks Blitz en World of Tanks Modern Armor!

In de filmtrailer van Holiday Ops ondernemen Arnie en Milla de belangrijkste missie tot nu toe namelijk de feestdagen redden voor Arthur en zijn zoon Mikey. Ga met mee op een magische Holiday Express-trein die hen naar het hart van het dorp brengt, in World of Tanks.
“I have played the hero in video game-based movies, but this is the first time ever I, myself, have had been put into an actual game, and I am ready for action! Another first for me is that I am costarring with the legendary Arnold Schwarzenegger. With him at my side, we will be guiding players to a magical Holiday Village and handing out special gifts to the players in World of Tanks.”

– Milla Jovovich

“Last year I had an incredible experience with World of Tanks and when I was asked to return, I immediately replied ‘I´ll be back’. I knew this year’s event was really going to be special and I was right. I am honored to star alongside the amazing Milla Jovovich, in our first time working together. The Holiday Ops rewards and challenges are even better this time, and I get to combine two of my favorite things; the holidays and tanks!”

– Arnold Schwarzenegger

Tankers zullen het blockbuster duo voor het eerst tegenkomen in de garage, waar ze uitdagingen en quests zullen toewijzen. Als spelers deze opdrachten overwinnen, ontvangen ze Arnie en Milla customization items zoals tank skins, thematische emblemen, inscripties, stickers en commandanten. De voiceovers van Milla en Arnold zullen te horen zijn in World of Tanks PC en console.

Christopher Chung, World of Tanks Franchise Director, zei dat het een eer is om Arnold en Milla voor het eerst in de geschiedenis samen op het scherm te hebben, in World of Tanks.

“Like many of our millions of players around the world, I have watched movies starring Arnie and Milla separately, over the decades. It’s truly a dream come true to partner with both global stars in our first-ever franchise-wide holiday celebration. There will be something special for our players on whichever platform they enjoy World of Tanks.”

De feestdagen beginnen op 1 december en lopen tot 9 januari 2023. Elke spelversie heeft zijn eigen data en aanbod, aangepast aan de gameplay van dat platform.

World of Tanks PC, 1 december – 9 januari 2023
Tankers krijgen te maken met een reeks missies en zoektochten om exclusieve Arnie en Milla aanpassingen te ontvangen en de kans om beide Holiday Ops actiesterren als tankcommandanten te hebben! Holiday Ops 2023 bevat een speciale evenementvaluta genaamd Resources. En alle feestelijke activiteiten zullen gebaseerd zijn op het verzamelen en investeren van deze middelen.

World of Tanks Modern Armor, 13 december – 2 januari 2023
Spelers kunnen zich in het komende seizoen aansluiten bij ‘Team Arnold’ of Team Milla’ en deelnemen aan het Holiday Ops-evenement en de missies. Ze kunnen beloningen verdienen door te werken aan het doel van hun team; punten verdienen voor Holiday Ops personalisaties en content.

World of Tanks Blitz, 17 december – 27 december 2022
In World of Tanks Blitz is een volledige kalender met Holiday Ops activiteiten beschikbaar. Log in op het spel om automatisch een cadeau te ontvangen: Arnold en Milla avatars en bonussen in het spel. Win gevechten om beloningen met Arnold en Milla-thema’s te verdienen, zoals camouflages, verzamelobjecten en het beste van alles: een profiel van Arnold.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.