Assassin's Creed: Syndicate onthuld

Assassin's Creed: Syndicate onthuld

Vanavond heeft Ubisoft tijdens een livestream Assassin’s Creed: Syndicate laten zien aan de wereld. De game speelt zich af in Londen in 1868 en de tweeling Jacob en Evie Frye hebben de hoofdrol. De focus zal in de game minder liggen op de zwaardgevechten en dat is ook te zien aan de uitrusting van Jacob. Zo heeft die onder andere een revolver en werpmessen tot zijn beschikking. Het zal ook mogelijk zijn om een koets te pakken en daarmee door de spelwereld te reizen. Zie hieronder de eerste trailer en gameplay-beelden van Syndicate.

De game zal op 23 oktober verschijnen voor de Xbox One en PlayStation 4. Een pc-versie staat gepland voor ergens in de herfst.

Zoals we kennen van Ubisoft verschijnen er maarliefst vier verschillende special editions van de game. Elk met andere extra’tjes naast de game:

  • Gold Edition: Inclusief Season Pass, Darwin and Dickens Conspiracy Mission en exclusieve Baker Street outfit
  • Syndicate Rooks Edition: Collector’s box, artbook, dubbelzijdige kaart van Londen, soundtrack van de game, 2 extra missies.
  • Syndicate Charing Cross Edition: Dezelfde inhoud als de Syndicate Rooks Edition met daarbij de Jacob Cross-Road Figurine.
  • Syndicate Big Ben Collector’s Case: Dezelfde inhoud als de Syndicate Rooks Edition met daarbij de Jacob’s Machinery Figurine, een lithografie -die wordt gekozen door de fans die een pre-order plaatsen-, een exclusieve FuturPak™ en een heupflacon.


Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.