De Uncharted-film heeft een nieuwe scenarist beet

Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation 4
8.8

Sterk

8.6

User Avg

De Uncharted-film heeft een nieuwe scenarist beet

De Uncharted-film heeft een nieuwe scenarist beet

Nee, de Uncharted-film is niet dood en begraven. De film is reeds jaren aan het zwoegen in development hell om van de grond te komen en leek finaal op zijn smoel gegaan toen regisseur David.O.Russel het project de rug toekeerde. Dat er achter de schermen echter nog steeds druk geijverd wordt om de film in productie te krijgen moge duidelijk zijn nu filmwebsite Variety meld dat niemand minder dan Joe Carnahan het script zal gaan schrijven.

Carnahan is uiteraard bekend als regisseur van The A-Team en het waanzinnig vette Smokin Aces, maar fungeert vooralsnog uitsluitend als scenarist. Carnahan meld dat hij in een perfecte wereld graag zowel het script als de regie voor zijn rekening zou nemen, maar zolang de vooropgestelde releasedatum van 30 juni 2017 blijft is dat een utopie. Carnahan zelf is momenteel druk aan het werk  aan Bad Boys 3, een film die verwacht wordt rond….juni 2017. Misschien nog één jaartje extra uitstel voor de Uncharted-film Sony?

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.