LEGO Marvel Super Heroes 2 voegt Guardians of the Galaxy DLC-pakket toe

LEGO Marvel Super Heroes 2

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
6.6

Gemiddeld

6.6

User Avg

LEGO Marvel Super Heroes 2 voegt Guardians of the Galaxy DLC-pakket toe

LEGO Marvel Super Heroes 2 voegt Guardians of the Galaxy DLC-pakket toe

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van een nieuw downloadbaar content-pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2 met een level en personages geïnspireerd op Guardians of the Galaxy Vol. 2 van Marvel Studios. Het pakket, verkrijgbaar voor €2,99, bevat een spannend nieuw level dat is geïnspireerd op de onvergetelijke openingsscène van de film en waarin de spelers het opnemen tegen een reusachtig buitenaards wezen, de Abilisk. Het pakket bevat bovendien nieuwe speelbare personages, waaronder Star-Lord (variant), Kraglin, Stakar Ogord, Tullk, Rocket (Ravager-variant) en Ego. Spelers kunnen hun eigen unieke vaardigheden toepassen in hun strijd tegen dit duivelse, interdimensionale monster.

Het Guardians of the Galaxy Vol. 2-pakket is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, die zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat. De Season Pass is verkrijgbaar voor €14,99 of als onderdeel van de LEGO Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel en toegang tot het Classic Guardians of the Galaxy-personagepakket.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.