Middle-earth: Shadow of Mordor krijgt launch trailer

Middle-earth: Shadow of Mordor krijgt launch trailer

Om de release van Middle-earth: Shadow of Mordor te vieren, hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions de officiële Shadow of Mordor – Launch Trailer vrijgegeven. De trailer duikt dieper in het verhaal van de bekroonde actiegame die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings.

Talion, een ranger van de Black Gates, wordt samen met zijn familie afgeslacht en vervolgens opnieuw tot leven gewekt door de krachtige Wraith Celebrimbor. De twee worden geconfronteerd met de macht van Saurons leger en Black Captains, maar krijgen hulp van onverwachte bondgenoten. Uiteindelijk gaan zij de confrontatie aan met de Dark Lord zelf.
Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle-earth: Shadow of Mordor wordt gelanceerd op 3 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One en PC en op 18 november voor PlayStation 3 en Xbox 360.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.