Nieuwe Middle-earth: Shadow of Mordor trailer en stemmencast

Nieuwe Middle-earth: Shadow of Mordor trailer en stemmencast

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions onthullen vandaag de nieuwe trailer, Middle-earth: Shadow of Mordor Story Trailer – Make Them Your Own. Daarnaast maakt WBIE het veelgeprezen game talent en muzikale componist bekend achter Middle-earth: Shadow of Mordor. Het originele verhaal, geschreven door Christian Cantamessa (Red Dead Redemption), vindt plaats in het uitgebreide Midden-aarde tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en bevat veel van de beste stemacteurs in de game industrie, onder leiding van Troy Baker en Nolan North.

De veelgeprezen game componist Garry Schyman sluit zich aan bij het team met originele muziek die de toon zet voor het volgende hoofdstuk in Mordor. Shyman, die zijn talent heeft gebruikt bij een aantal van de meest gevierde muzikale composities in gaming, is verantwoordelijk voor de soundtrack van BioShock Infinite, waarmee hij dit jaar zowel de British Academy of Film and Television award voor Best Original Music als de D.I.C.E. award voor “Outstanding Achievement in Original Music Composition” van de Academy of Interactive Arts and Sciences won. Middle-earth: Shadow of Mordor bevat de volgende stemmencast:

• Troy Baker – Talion (The Last of Us, Batman: Arkham Origins, BioShock Infinite, Batman: Arkham City)
• Nolan North – Black Hand (Uncharted series, Batman: Arkham Origins)
• Alastair Duncan – Wraith (Mass Effect series, Uncharted 3: Drake’s Deception)
• Laura Bailey – Ioreth (Halo 4, Batman: Arkham Origins, The Last of Us)
• Liam O’Brien – Gollum (Infamous: Second Son, Grand Theft Auto V, The Last of Us)
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.