Middle-earth: Shadow of Mordor gameplay: Nemesis System Power Struggles

Middle-earth: Shadow of Mordor gameplay: Nemesis System Power Struggles

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions hebben vandaag de nieuwe trailer: Shadow of Mordor Gameplay – Nemesis System Power Struggles vrijgegeven. De trailer toont de diepgang van het Nemesis Systeem en laat zien hoe de ‘stats’, verschijning en persoonlijkheid van elke nemesis verschilt per speler. Niemand heeft exact dezelfde Uruk, aangezien de game unieke, dynamisch gecreëerde, vijanden genereert.
Middle-earth: Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, als zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of vengeance’. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor is beschikbaar op 7 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.