Middle-earth: Shadow of Mordor trailer: The Wraith

Middle-earth: Shadow of Mordor trailer: The Wraith

Vandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions een Shadow of Mordor Gameplay – The Wraith trailer vrijgegeven. De trailer biedt een nieuwe kijk op de gameplay van de langverwachte actiegame Middle-earth: Shadow of Mordor. De trailer duikt dieper in de krachten van de Wraith, die op San Diego Comic-Con onthuld is als Celebrimbor, de grootste Elfen smid van de ‘Second Age’.
Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor verschijnt op 3 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.