Middle-earth: Shadow of Mordor ‘Everything You Need to Walk into Mordor' trailer

Middle-earth: Shadow of Mordor  ‘Everything You Need to Walk into Mordor' trailer

Vandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions de Shadow of Mordor – Everything You Need to Walk into Mordor trailer vrijgegeven. De trailer toont belangrijke informatie die spelers moeten weten over de langverwachte open wereld actiegame, die zich afspeelt tussen het verhaal van The Hobbit en The Lord of the Rings. De trailer biedt een uitgebreide kijk op de personages, de verhaallijn, het innovatieve Nemesis Systeem, pre-order extra’s en nog veel meer van Middle-earth: Shadow of Mordor. Spelers komen meer te weten over Talion en Celebrimbors zoektocht naar vergelding en de vaardigheden die zij ontwikkelen tijdens hun missie om wraak te nemen op de Dark Lord, Sauron, en zijn Black Captains.
Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. Het spel wordt in Europa gelanceerd op 3 oktober 2014 voor PlayStation 4 en Xbox One, op 30 september voor Steam/PC en op 18 november voor PlayStation 3 en Xbox 360.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.