Door fans geïnspireerde trailer onthuld van Middle-earth: Shadow of Mordor

Door fans geïnspireerde trailer onthuld van Middle-earth: Shadow of Mordor

Monolith en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin de unieke ervaringen van spelers met hun eigen persoonlijke Nemesis gevierd wordt. De trailer is een hommage aan de levendige en toegewijde Middle-earth: Shadow of Mordor community en is onthuld tijdens The Game Awards, waar Middle-earth: Shadow of Mordor de prijs voor Best Action / Adventure Game van 2014 won.
Middle-earth: Shadow of Mordor bied een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze de Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.