Meer details pre-order bonus Middle-earth: Shadow of Mordor

Meer details pre-order bonus Middle-earth: Shadow of Mordor

Gisteren las je al dat Middle-Earth: Shadow of Mordor een datum heeft gekregen. De game is vanaf 7 oktober te krijgen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Pc. In de bijhorende trailer (die je hier beneden nog eens kunt bekijken), zagen we ook dat de game een pre-order bonus gaat krijgen. Nu zijn daar meer details over verschenen. Fans die Middle-earth: Shadow of Mordor pre-orderen, ontvangen The Dark Ranger exclusive bonus pack. Dit pakket is verkrijgbaar via alle deelnemende winkels en bevat exclusieve content en uitdagingen, zoals:

Dark Ranger Character Skin
Begin je eigen zoektocht naar wraak met de nieuwe Dark Ranger character skin die Talion’s duistere zijde belichaamt
“Test of Power” Challenge Mode
Neem het op tegen Saurons Captains, versla ze om krachtige Runes te verdienen en neem een voorsprong in de game
Toegang tot leaderboards
Test je snelheid, vaardigheid en strategie en meet jezelf tegen je vrienden op de leaderboards

Middle-earth: Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, als zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of vengeance’. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.