Atomic Wonder Woman speelbaar in Infinite Crisis

Atomic Wonder Woman speelbaar in Infinite Crisis

Kom met deze video alles te weten over Atomic Wonder Woman, de nieuwste Kampioen in Infinite Crisis, de binnenkort te verwachten free-to-play MOBA van Turbine, die zich afspeelt in het DC Universe. Met onwrikbare hoop en een kettingzaag der gerechtigheid, kerft Atomic Wonder Woman zich een weg naar de overwinning.
De Koude Oorlog bereikt zijn hoogtepunt en de superkrachten van Earth houden hun vingers op de knop. De missie van Wonder Woman om vrede te stichten wordt ondermijnd door een buitenaards object. Het object ontploft boven een klein dorpje in Kansas en vormt de start van de 3e Wereldoorlog en er is geen stad of natie die door de nucleaire vuurstorm bespaard blijft. In de nasleep van de wereldwijde verwoesting, realiseert Wonder Woman zich dat haar missie er een is van herstel. Atmoic Wonder Woman is een mêlee moordenares die haar momentum bouwt door haar kettingzaag te draaien en haar krachten vergroot met een perfecte timing.

Atomic Wonder Woman is in-game speelbaar vanaf woensdag 21 augustus, met de start van GamesCom.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.