Sinestro boezemt angst in en maakt zich klaar voor Infinite Crisis

Sinestro boezemt angst in en maakt zich klaar voor Infinite Crisis

Maak kennis met Sinestro in de nieuwste Champion Profile video van Infinite Crisis, de free-to-play MOBA van Turbine die zich afspeelt in het DC Universum. Vanaf woensdag 21 mei kunnen spelers hun tegenstanders angst inboezemen en zelfs hun meest geduchte tegenstanders laten zwijgen. Vanaf dan isSinestro officieel speelbaar!

Terwijl hij op zoek gaat naar perfecte orde en wraakt neemt op zijn vijanden, wordt de kracht van Sinestro gevoed door angst. Als een Blaster elimineert Sinestro zijn vijanden door het verspreiden van doodse stilte en angst om zo de zwakkeren uit de weg te ruimen.
Als voormalig mentor van Hal Jordan was hij ooit een beroemde Green Lantern en werd hij door velen geprezen. Alles veranderde toen Jordan ontdekte dat Sinestro onderdrukking en angst gebruikte om zo ‘orde te creëren’. Sinestro werd terecht gesteld en verbannen naar het antimaterie universum, waar hij een nieuw soort kracht vond, die geen wilskracht uitstraalde, maar angst. Na verloop van tijd beheerste Sinestro Parallax, de levende belichaming van alle angst.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.