Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry officieel onthuld als bonusgame voor Shaq Fu

Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry officieel onthuld als bonusgame voor Shaq Fu

Mindscape, Saber Interactive en Wired Productions maken officieel bekend dat iedere gamer die de fysieke versie van Shaq Fu: A Legend Reborn heeft aangeschaft – of nu koopt in de winkel – direct toegang krijgt tot een bonusgame met President Obama in de hoofdrol. De extra content was een groot publiek “geheim”, maar vanaf vandaag dus niet meer, want Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry is nu beschikbaar.

Niet alleen ga je in Barack Fu op avontuur met een compleet nieuw hoofdpersonage, ook is er een compleet nieuwe setting, een nieuwe villain en een nieuw verhaal. In Barack Fu worden celebrities het leven zuur gemaakt en wanneer niemand meer weet wat de oplossing is, reist President Obama, ook wel Dirty Barry genoemd, af naar Parijs om het op te nemen tegen fashionista’s, robots, politici en gekke bazen met idiote handlangers.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.