Base Goku en Base Vegeta komen naar Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ

Nintendo Switch PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

Base Goku en Base Vegeta komen naar Dragon Ball FighterZ

Base Goku en Base Vegeta komen naar Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco Entertainment Europe kondigt vandaag aan dat Base Goku en Base Vegeta worden toegevoegd aan de Dragon Ball FighterZ line-up. Spelers kunnen daarnaast voor de eerste keer de Nintendo Switch versie proberen tijdens een open beta.

De Dragon Ball FighterZ line-up blijft zich uitbreiden; Base Goku en Base Vegeta zijn begin augustus verkrijgbaar op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. De bekende rivalen krijgen hun originele vorm en de krachtige moves die daarbij horen. Base Goku kan de sterke Kaioken kracht gebruiken om zijn tegenstander te verpletteren. Wanneer hij de confrontatie aangaat met een angstaanjagende vijand, dan kan hij zijn sterkste move gebruiken: de Super Spirit Bomb. Base Vegeta, de trotse Saiyan prins, kan zijn eigen speciale kracht inzetten: de Galick Gun. Om alle tegenstanders te kunnen vernietigen gebruikt Vegeta zijn dodelijkste aanval, de Galaxy Breaker, een verwoestende energie die hij vanuit zijn hele lichaam schiet.Switch spelers kunnen begin augustus Dragon Ball FighterZ proberen op hun consoles met de Open-Beta test. Nieuwe lokale multiplayer features zijn ook bevestigd voor de Switch versie. Als aanvulling op de klassieke gevechten met 3 personages, kunnen spelers het uitvechten in matches van 2v2 of 1v1. De Party Match modus met 6 spelers is nu offline beschikbaar. Switch spelers kunnen lokaal de strijd aan gaan waarbij iedere speler een eigen personage bestuurt door zes controllers aan te sluiten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.