Batgirl: A Matter of Family aangekondigd voor Batman: Arkham Knight

Batgirl: A Matter of Family aangekondigd voor Batman: Arkham Knight

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag de eerste story driven add-on voor Batman: Arkham Knight aan – Batgirl: A Matter of Family. Batgirl: A Matter of Family vindt plaats voor het verhaal van Batman: Arkham Asylum en spelers nemen voor het eerst in de Batman: Arkham franchise de rol van Batgirl aan. Deze spannende story add-on bevat een gloednieuwe locatie met verschillende missies, side quests en geheimen; een nieuwe ‘hacking feature’ waarmee je de wereld doorloopt en puzzels oplost en een Dual Play functionaliteit met Robin voor dynamische take-down moves. Batgirl: A Matter of Family is op 14 juli beschikbaar voor fans die de Batman: Arkham Knight Season Pass bezitten en verbinding hebben met internet. De add-on kan ook los gekocht worden op 21 juli voor € 6,99 via het PlayStation Network en Xbox LIVE.

De Batgirl: A Matter of Family add-on content is ontwikkeld door WB Games Montréal met gebruik van de Batman: Arkham Knight engine die door Rocksteady Studios is gebouwd. De overige Batman: Arkham Knight Season Pass add-on content wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios.

De Batman: Arkham Knight Season Pass bevat een exclusieve Flashpoint Batman Skin die nu beschikbaar is en biedt regelmatig nieuwe content voor zes maanden met nieuwe verhaalmissies, meer superschurken die Gotham City binnenvallen, nieuwe legendarische Batmobiles, geavanceerde challenge maps, alternatieve character skins en nieuwe race tracks.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.