Forza Horizon 3 Playseat Car Pack nu beschikbaar

Forza Horizon 3

Xbox One
9.1

Geweldig

7.5

User Avg

Forza Horizon 3 Playseat Car Pack nu beschikbaar

Forza Horizon 3 Playseat Car Pack nu beschikbaar

De Playseat Car Pack komt vandaag naar Forza Horizon 3! De Playseat Car Pack brengt zeven nieuwe auto’s naar de brede, open wegen van Australië. De line-up begint gepast met een van de favorieteauto’s van een Aussie racelegende, Pete Brock’s 1985 HDT VK Commodore Groep A. De pack bevat ook Cadillac’s nieuwste high-performance coupe, de 2016 Cadillac ATS-V, plus Aston Martin’s nieuwe DB11, twee Honda-modellen (een klassieker met een hoog toerental en een Civic uit de racerij) en nog veel meer.

De Playseat Car Pack is opgenomen in de Forza Horizon 3 Car Pass, die los verkrijgbaar is of als onderdeel van de Forza Horizon 3 Ultimate Edition. Alle auto’s in dit pakket zijn ook compatibel met de eerste Forza Horizon 3 uitbreiding: Blizzard Mountain, die beschikbaar is als onderdeel van het Forza Horizon 3 Expansion Pass of als losse aankoop.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.