Batman: Arkham Knight krijgt vandaag nieuwe DLC

Batman: Arkham Knight krijgt vandaag nieuwe DLC

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen aan dat de nieuwste serie DLC voor Batman: Arkham Knight, de 2008 Tumbler Batmobile Pack en de Original Arkham Batman Skin, vandaag beschikbaar zijn voor fans die in het bezit zijn dan de Batman: Arkham Knight Season Pass voor de PlayStation 4 en Xbox One. De 2008 Tumbler Batmobile Pack is vanaf vandaag ook los verkrijgbaar voor €1,99 via het PlayStation Network en Xbox LIVE. Ook is vanaf vandaag de Original Arkham Batman Skin gratis beschikbaar is voor spelers op beide platformen.

De 2008 Tumbler Pack zet je achter het stuur van de iconische Batmobiel uit de 2008 film ‘The Dark Knight’. Je navigeert over twee racetracks in de Tumbler, geïnspireerd op de film. Daag je vrienden uit en strijd om de snelste tijd of richt grote schade aan in de verwoestbare straten van Gotham City. Daarnaast laat de gratis Original Arkham Batman Skin je vijanden angst aanjagen met het pak waar het allemaal mee is begonnen, het originele Arkham Asylum Batman kostuum.

De 2008 Tumbler Batmobile Pack en meer zijn onderdeel van de Batman: Arkham Knight Season Pass, die zes maanden lang regelmatig nieuwe content biedt met nieuwe story missions, meer superschurken die Gotham City binnenvallen, nieuwe legendarische Batmobiles, geavanceerde challenge maps, alternatieve karakter skins en nieuwe racetracks.

Dinsdag 29 september volgt meer downloadable content:

• Crime Fighter Challenge Pack #2: Met deze Crime Fighter Challenge Pack ontvang je verschillende challenge maps voor Batman, Nightwing, Robin, Catwoman en de Batmobile. Deze uitdagende challenge pack biedt gerichte training in Freeflow Combat en Invisible Predator stealth invallen.
• GCPD Lockdown: Deze Story Pack vindt plaats na de gebeurtenissen in Arkham. Zorg ervoor dat Penguin niet ontsnapt uit de Gotham City Police Department in deze spannende story pack.

In oktober komt er nog meer!

• Batman Classic TV Series Batmobile Pack: Reis terug in de tijd met de Batman Classic TV Series Batmobile Pack. Deze pack bevat de TV Serie Batmobile uit 1960, Classic TV Series Catwoman Skin, Classic TV Series Robin Skin en twee racetracks geïnspireerd op de Batman Classic TV Series.
• Catwoman’s Revenge: Deze DLC vindt plaats na de gebeurtenissen in Arkham Knight. Sluip in de nacht rond als Catwoman en neem wraak op de Riddler met deze story pack.
• Crime Fighter Challenge Pack #3: Ontvang met deze Crime Fighter Challenge Pack verschillende combat en predator maps met Batman, Nightwing, Robin en Azrael.

Batman: Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman: Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.