Batman: Arkham Knight krijgt vandaag nieuwe DLC

Batman: Arkham Knight krijgt vandaag nieuwe DLC

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben aangekondigd dat de volgende reeks add-ons voor Batman: Arkham Knight, de 1989 Movie Batmobile Pack en Bat-Family Skin Pack, nu beschikbaar zijn voor fans die in het bezit zijn van de Batman: Arkham Knight Season Pass voor de PlayStation 4 en Xbox One. De content kan ook los worden gekocht voor €1,99 via het PlayStation Network en Xbox LIVE.

Met de 1989 Movie Batmobile Pack kruip je achter het stuur van de Batmobiel uit de ‘Batman’ film uit 1989 en ontvang je de Batman outfit met een aangepaste skin uit de film. Het pakket geeft ook toegang tot twee racetracks geïnspireerd op de sequel ‘Batman Returns’. Daarnaast kun je, als je de straten kunt ontruimen van de drone tanks van Arkham Knight, met de Batmobiel door de straten van Gotham City rijden. De Bat-Family Skin Pack bevat 6 skins gebaseerd op de alternatieve tijdlijnen van je favoriete personages waaronder 1990 Catwoman, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, Iconic Grey & Black Batman, 1970 Batman en de Original Arkham Nightwing.

Deze pakketten zijn de laatste content pakketten als onderdeel van de Batman: Arkham Knight Season Pass, die zes maanden lang regelmatig nieuwe content biedt met nieuwe story missions, meer Superschurken die Gotham City binnenvallen, nieuwe legendarische Batmobiles, geavanceerde challenge maps, alternatieve karakter skins en nieuwe racetracks.

In september volgt meer Batman: Arkham Knight downloadable content, waaronder:
• Crime Fighter Challenge Pack #1 (1 september): Ontvang 6 AR uitdagingen voor Batman, Nightwing, Robin en Catwoman. Deze uitdagende challenge pack biedt gerichte training in Freeflow Combat en Invisible Predator stealth invallen.
• GCPD Lockdown (Later in september): Deze Story Pack vindt plaats na de gebeurtenissen in Arkham. Zorg ervoor dat Penguin niet ontsnapt uit de Gotham City Police Department in deze spannende story pack.
• 2008 Tumbler Batmobile Pack (Later in september): Geïnspireerd op de film uit 2008 ‘The Dark Knight’; intimideer je vijanden met de Tumbler Batmobile en race over twee gethematiseerde tracks.
• Original Arkham Batman Skin (Later in september): Vecht in de oorlog tegen Gotham City met het originele Arkham Asylum Batman kostuum.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.