Batman: Arkham Knight later deze week terug op PC

Batman: Arkham Knight later deze week terug op PC

Batman: Arkham Knight was een fantastische game (zoals je kunt lezen in onze review). Tenminste, wanneer je deze speelde op de PlayStation 4 of Xbox One. Spelers op de PC kregen een verschrikkelijke overzetting van het spel, geplaagd door foutjes en problemen. Dit ging zelfs zover dat de game uit de Steam Store werd gehaald en niet meer verkocht werd. Maar, Batman komt terug!

Op de Steam-pagina van het spel laat Warner Bros. weten dat de versie voor PC vanaf woensdag om 18.00 weer te koop zal zijn. Meteen is er ook een update beschikbaar die de Photo Mode, Big Head Mode, Batman: Arkham Asylum skin en Character Selectie in de AR Challenges aan de game toe gaat voegen. Deze updates zijn ook op de consoles te vinden. Had je eerder al een Season Pass gekocht? Dan krijg je ook toegang tot allerlei extra content die tot nu toe verschenen is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.