Batman: Arkham Origins Blackgate Case File video

Batman: Arkham Origins Blackgate Case File video

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een video’ vrijgegeven van Batman: Arkham Origins Blackgate. Deze titel brengt de actie van de Batman: Arkham reeks naar de PS Vita en Nintendo 3DS. In de video leidt Mark Pacini, de game director van Batman: Arkham Origins Blackgate, kijkers door een aantal challenges die spelers tegenkomen in de game. Van ‘melee combat’ tot ‘world traversal’ en het deelnemen in boss gevechten; Batman: Arkham Origins Blackgate biedt een verscheidenheid aan gameplay ervaringen.

Batman: Arkham Origins Blackgate, ontwikkeld door Armature Studios, is een 2.5-D game die de Batman Arkham ervaring voor het eerst op Nintendo en Sony handheld systemen brengt. De game is een aanvulling op Batman: Arkham Origins. Spelers kunnen de verhaallijn van de console versie voortzetten en meer details over het verleden van de Dark Knight ontdekken. Batman: Arkham Origins Blackgate brengt de belangrijkste Arkham pijlers voor het eerst op een handheld format. Met stealth gameplay, free-flow combat en Batman’s beruchte gadgets weet Batman: Arkham Origins Blackgate het ultieme Arkham gevoel, dat spelers zo waarderen, over te brengen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.