Batman: Arkham Origins Blackgate – ”New Management” trailer onthuld

Batman: Arkham Origins Blackgate –  ”New Management” trailer onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult vandaag een nieuwe gameplay trailer voor Batman: Arkham Origins Blackgate, genaamd ”New Management”. Naast de art stijl en gameplay van de eerste Batman: Arkham handheld game worden een aantal schurken getoond die in Blackgate Prison in de handen van Batman terecht komen. Een van de bekendste vijanden van de Dark Knight, Solomon Grundy, wordt voor de eerste keer onthuld als onderdeel van de game.

Batman: Arkham Origins Blackgate, ontwikkeld door Armature Studio, brengt de kern van Arkham voor de eerste keer naar Sony en Nintendo handheld systemen. Batman: Arkham Origins Blackgate brengt het echte Arkham gevoel waar spelers zo van houden, met stealth gameplay, free-flow gevechten en Batman’s beruchte gadgets. In deze game kunnen spelers de verhaallijn van Batman: Arkham Origins voortzetten en meer details over het verleden van de Dark Knight ontdekken.

Nadat verschillende rellen, aangewakkerd door bendes, plaatsvinden binnen de muren van Blackgate Prison, wordt de hulp van Batman ingeroepen om de orde te herstellen en een einde te maken aan de rellen, voordat de chaos implodeert. Met 2.5-D graphics, volledige gesproken en boeiende verhaallijn ontdekken spelers in het hart van dit afgelegen eiland een penitentiaire inrichting die een belangrijke rol speelt in het Arkham universum.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.