Star Wars mogelijk richting Disney Infinity

Star Wars mogelijk richting Disney Infinity

Disney heeft niet alleen de rechten op Marvel in handen, ook Star Wars is een huismerk bij de muis. De studio is dan ook bezig met flink wat films (waarvan Star Wars Episode VII als eerste gaat verschijnen) en komt er de nieuwe animatieserie Star Wars Rebels. De plannen rondom Star Wars gaan echter verder, het lijkt er namelijk op dat Star Wars ook zijn intrede gaat maken in Disney Infinity. John Vignocchi en John Blackburn, twee grote namen achter de titel hebben tijdens een interview enkele zinnen laten vallen die er in ieder geval erg op lijken te duiden. Zo werd tijdens het interview gevraagd of er een tipje van de sluier opgelicht kon worden rondom eventuele aankondigingen. Het antwoord was voor de Star Wars-liefhebbers duidelijk.

We can talk about the future, but that’s far, far away.
2015 is not so far, far away anymore, is it?

Het lijkt er dus op dat Star Wars in Disney Infinity komt te zitten. Een aankondiging is het niet, maar de woordkeus is opmerkelijk.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.