Win Disney Infinity figurines!

Win Disney Infinity figurines!

*update* De prijsvraag is voorbij.

Het zal je niet ontgaan zijn dat binnenkort Disney Infinity 3.0 gaat lanceren. Het spel brengt de Star Wars-franchise richting de immens populaire game. Wanneer je in de winkel een personage koopt in de vorm van een action figure, kun je deze thuis tot leven laten komen in je spel! Onlangs gingen we al met het spel aan de slag, de bevindingen daarvan kun je hier vinden. Maar wat is er nu leuker dan je eigen personages tot leven laten brengen? Ze winnen! En daarom gaan wij in samenwerking met Disney drie figurines weggeven. Welke dat zijn? Dat houden we nog even geheim. We kunnen wel verklappen dat ze uit de Marvel-stallen komen. De personages uit Disney Infinity 2.0 werken uiteraard gewoon in 3.0! Wat je moet doen om deze figurines te winnen? Simpel! Stuur het antwoord op de volgende vraag naar basvandun@gameparty.nl.

Welke Marvel-figurines geven wij weg?

Jawel, je mag dus raden welke personages we daadwerkelijk weg gaan geven. Stuur één naam van een personage naar het e-mail adres en tussen de winnaars verloten we de daadwerkelijke figurines. We geven drie verschillende weg, dus doe je best! Vergeet niet je adresgegevens te vermelden. Succes, en may the Force be with you!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.