Star Wars: Rise against the Empire aangekondigd voor Disney Infinity 3.0

Star Wars: Rise against the Empire aangekondigd voor Disney Infinity 3.0

Opnieuw kondigt Disney Interactive een nieuwe Play Set aan voor Disney Infinity 3.0: Star Wars Rise Against the Empire, een van de Star Wars Play Sets die uitkomen in een reeks van drie. De Play Set is ontwikkeld door Studio Gobo in samenwerking met Avalanche Software en is vanaf dit najaar verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. De interactieve videogame neemt de speler mee naar de meest iconische momenten van de originele Star Wars trilogie, episodes IV-VI.

Het Star Wars: Rise Against the Empire Play Set neemt spelers mee op ruimtelijke missies met Luke Skywalker, Princess Leia Organa, Han Solo, Chewbacca en Darth Vader met het besturen van X-wing Fighters of de Millennium Falcon om te vechten tegen Stormtroopers. Spelers kunnen daarnaast de ruimte verkennen en deelnemen aan missies op de Star Wars-planeten Tatooine, Hoth en Endor. Figurines die verkrijgbaar zijn voor deze nieuwe Play Set, zijn onder andere Luke Skywalker en Princess Leia Organa. Han Solo, Chewbacca en Darth Vader worden verkocht als losse verkoop.

De Star Wars Play Sets voor Disney Infinity 3.0 zijn vanaf het najaar van dit jaar beschikbaar en bestaan uit: Star Wars Twilight of the Republic en Star Wars: The Force Awakens. Disney Infinity 3.0 biedt de unieke kans om gelijktijdig te spelen met alle Star Wars-personages in alle Play Sets. Uniek aan Disney Infinity 3.0 is daarbij dat Disney Interactive verschillende filmtitels samen laat komen in één omgeving.

Het Disney Infinity 3.0 Starter Pack bevat de Disney Infinity 3.0 Base en videogame software, de Star Wars: Twilight of the Republic Play Set, de figurines Ahsoka Tano en Anakin Skywalker, en een online code waarmee content verkregen kan worden voor PC en mobiele devices. Andere Disney Infinity Play Sets, figurines en Toy Box Epansion Games zijn apart verkrijgbaar.

Alle figurines en power discs van Disney Infinity 1.0 en 2.0 zijn compitabel met Disney Infinity 3.0 in de verbeterde Toy Box. Power discs worden voor het eerst verkocht in franchise-specifieke verpakkingen per vier stuks. Extra Disney, Disney-PIXAR, Marvel en Star Wars figurines en Play Sets worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.