Disney Infinity 3.0 brengt Star Wars

Disney Infinity 3.0 brengt Star Wars

Het is de volgende logische stap. Nadat Disney Marvel over heeft gekocht bracht Disney Infinity in deel twee de helden van Marvel. Nu ook Star Wars van Disney is, is het dus logisch dat het derde deel Star Wars in de mix gaat gooien. Het spel verschijnt op Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC en zal vanaf de aankomende herfst beschikbaar zijn. Het spel brengt een nieuwe Play Set genaamd Twilight of the Republic. Als personage kun je hier aan de gang met Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en Ahoka Tano. Yoda en Darth Maul zijn los aan te schaffen. De ontwikkelaar achter het spel is een opvallende; Ninja Theory.

De tweede Play Set heet Rise Against The Empire, waarin de focus niet ligt op de Clone Wars (zoals in de eerste), maar op de originele trilogie. Speel dus met Luke en Leia Skywalker, Han Solo, Chewbacca en Darth Vader. Een derde set zal draaien om Star Wars Episode VII: The Force Awakens. De inhoud hiervan is nog geheim.
Daarnaast komen er nieuwe sets voor de Marvel-films, alsook voor de Pixar-film Inside Out en kun je met Mulan, Olaf, Mickey Mouse en Minni Mouse, Sam Flynn en Quorra (Tron) aan de slag in de 3.0 Toy Box.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.