Nieuwe figurines en Power Discs voor Disney Infinity 3.0

Nieuwe figurines en Power Discs voor Disney Infinity 3.0

Disney Interactive heeft vier figurines en een nieuwe Power Disc aangekondigd voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. De figurines Hulkbuster en Ultron, bekend van de Marvel films, Darth Maul uit Star Wars en Spot uit Disney-Pixar’s The Good Dinosaur zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Ultron: ’S werelds meest geavanceerde robot en maniakale super villain, doet er alles aan om de mensheid en hun beschermers (de machtige Avengers) te vernietigen. Om zijn vijanden te verslaan gebruikt Ultron zijn magnetische krachten, gevolgd door een grote explosie.

Hulkbuster: Bundel de krachten van de Hulk en Iron Man samen en je hebt de Hulkbuster. De krachtige attacks van de Hulkbuster zorgen ervoor dat alle vijanden uit zijn buurt blijven.

Darth Maul: Darth Maul gebruikt zijn double-bladed Lightsaber en donkere Force-krachten om zijn grootste vijanden te verslaan.

Spot: Spot is een wild, maar loyaal mensenjong. Met behulp van zijn handen, voeten en tanden houdt hij zijn vijanden op afstand.

Disney-Pixar’s The Good Dinosaur Power Disc heeft vier dinosaurussen geïntroduceerd in de Toy Box, namelijk:

· Nash – de stoere T. Rex Nash, zal je begeleiden in de Toy Box;
· Arlo – ga op epische avonturen met Arlo, je grote en lieve Apatosaurus vriend;
· Butch – geen één Toy Box avontuur is te groot voor Butch. Hij is de zwaarste T. Rex die je ooit zult ontmoeten;
· Ramsey – stamp met Ramsey rond in de Toy Box en ga met hem op zoek naar echte veedieven.

Avalanche software heeft samen met Ninja Theory, Sumo Digtial en United Front Games Disney Infinity 3.0 ontwikkeld. Extra Play Sets, figurines en Power Discs kunnen apart worden gekocht. Alle huidige figurines en Power Discs werken ook in de Toy Box modus van Disney Infinity 3.0.

Blijf GameParty in de gaten houden. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat we een van deze figurines binnenkort weg gaan geven…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.