Nieuwe details rondom Marvel Battlegrounds onthuld

Nieuwe details rondom Marvel Battlegrounds onthuld

Disney Interactive heeft informatie vrijgegeven over de nieuwe Play Set Marvel Battlegrounds. Deze Play Set is de nieuwste aanwinst voor Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. Het nieuwe spel is ontworpen in arcadestijl en bevat de originele Marvel verhaallijnen. Het is ontwikkeld door United Front Games in samenwerking met Avalanche Software. Marvel Battlegrounds is de eerste Disney Infinity Play Set die geschikt is voor vier spelers.

“We hebben ons met Disney Infinity 3.0 gericht op een grotere verscheidenheid aan ‘gameplay’ dan ooit tevoren. De Marvel Battlegrounds Play Set toont heel goed onze toewijding aan het creëren van iets nieuws en unieks voor onze spelers.” zegt John Blackburn, SVP en GM van Disney Infinity. “In deze Play Set kunnen vier spelers meedoen. Dat maakt deze game extra bijzonder en leuk. Nu kun je met al je vrienden en familieleden tegelijkertijd tegen elkaar spelen.”

Marvel Battlegrounds is vanaf maart 2016 verkrijgbaar en bevat een vernieuwde figurine van Captain America. Deze figurine heeft een nieuw kostuum, neemt een andere pose aan en beschikt daarnaast over betere vaardigheden. In november zijn de twee figurines Hulkbuster en Ultron verkrijgbaar. Later in het jaar zullen de andere figurines voor Marvel Battlegrounds bekend worden gemaakt. Alle Marvel figurines uit Disney Infinity 2.0 kunnen ook gespeeld worden in de nieuwe Play Set. Daarnaast beschikken deze figurines over nieuwe vaardigheden en kwaliteiten om zo te voldoen aan de nieuwe stijl van Marvel Battlegrounds.

“We hebben nauw samengewerkt met de ontwerpers van Disney Infinity. We wilden een unieke verhaallijn en gameplay ontwikkelen voor de Play Set Marvel Battlegrounds.” zegt Jay Ong, VP van Marvel Games. “Het authentieke Marvel verhaal dat we samen hebben bedacht en ontworpen voor deze Play Set, geeft de speler de ruimte en de vrijheid om met elk Marvel personage te spelen.”

In het originele verhaal werkt Ultron samen met Loki in zijn poging om Asgard’s enorm krachtige Infinity Stone te stelen. Loki en Ultron ontwerpen replica’s van de beroemde Marvel Super Heroes en zetten deze tegen elkaar op. Hiermee hopen ze afleiding te creëren zodat ze onverstoord hun misdaad kunnen plegen. De Marvel Super Heroes replica’s strijden tegen elkaar in iconische omgevingen, zoals een vernielde treinwerf in Brooklyn, Wakanda en S.H.I.E.L.D’s Lunar Base.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.