Star Wars Rebels ook in Disney Infinity 3.0

Star Wars Rebels ook in Disney Infinity 3.0

Steeds meer wordt duidelijk over welke titels zich aansluiten binnen het aanbod van Play Sets en de Toy Box voor Disney Infinity 3.0. Nu maakt Disney Interactive bekent dat Disney Infinity 3.0 wordt uitgebreid met de toevoeging van de populaire figuren uit de Disney XD-animatieserie Star Wars Rebels. Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren en Zeb Orrelios sluiten zich aan bij de overige Star Wars, Marvel, Disney en Disney-Pixar figurines in de Disney Infinity 3.0 Toy Box. De Star Wars Rebels figurines zijn speelbaar binnen de Star Wars Twilight of the Republic, Star Wars Rise Against the Empire en Star Wars The Force Awakens Play Sets en in de Toy Box.

Ondanks dat het Galactic Empire geen fan is van de Rebels, zijn deze strijders de toegang tot succes in het gevecht tegen de krachten van de Duistere Kant. Elk personage voegt iets unieks toe aan de beleving van Disney Infinity 3.0.

Voormalig Jedi Kanan Jarrus leidt zijn team in geheime operaties bij het omverwerpen van het Galactic Empire. Hij verdedigt de onschuldigen met zijn blaster en Lightsaber in de hand en hij leidt zijn padawan Ezra in de wegen van de Force. Nuchter en slimme Ezra Bridger is een Force sensitive street-wise Padawan. Onder leiding van zijn Jedi Master Kanan gebruikt hij zijn unieke en gepersonaliseerde Lightsaber om de Imperial Forces te onderdrukken en de Rebels te inspireren en te versterken. Sabine Wren is een sterke, nuchtere heldin die graag dingen opblaast en haar explosieve graffiti-tags achterlaat voor de Imperials. Als Madalorian kan ze stiemen zijn en saboteert ze met behulp van haar blasters haar vijand met de andere Rebellen. Garazeb ‘Zeb’ Orrelios is de brute spierbundel van het team. Hij staat samen met zijn bo-rifle paraat om zijn mede Rebels te helpen met de verdediging.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.