Win Star Wars figurines voor Disney Infinity 3.0!

Win Star Wars figurines voor Disney Infinity 3.0!

-update- De prijsvraag is gesloten.

Disney Infinity 3.0 geeft spelers de mogelijkheid om hun favoriete personages uit de Disney, Pixar, Marvel en Star Wars-films tot leven te laten komen. Door middel van het plaatsen van een figurine op een portal, komt jouw speelgoed tot leven! En omdat we heel de maand november Star Wars vieren op GameParty, gaan we jouw collectie misschien wel een beetje aanvullen.

In samenwerking met Disney mogen we namelijk niet één maar twee toffe figuren weg gaan geven! Wat te denken van de stoere Han Solo, alsook de gevaarlijke Darth Maul? Je kunt ze zomaar aan je collectie toe gaan voegen. Daarnaast geeft Disney er ook een pakket Power Discs bij. The Force is heel erg strong hiero!

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Wat je moet doen om te winnen? Simpel! Stuur een e-mail naar basvandun@gameparty.nl en geef daar de volledige naam van de biologische moeder van Princess Leia. Vergeet je adresgegevens niet achter te laten. Succes en may the force be with you!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.