Batman: Arkham Origins "Cold, Cold Heart" launch trailer

Batman: Arkham Origins "Cold, Cold Heart" launch trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment geeft Cold, Cold Heart vrij, de add-on voor Batman: Arkham Origins boordevol actie. Cold, Cold Heart vindt plaats op Nieuwjaarsavond en laat de tragische oorsprong van het verhaal van Mr. Freeze zien. Spelers ontdekken hoe hij zijn rol als één van Gotham City’s grootste schurken verdiende.

De Cold, Cold Heart Story add-On introduceert nieuwe locaties, waaronder Wayne Manor en CothCorp, waarmee spelers een ijskoude reis ondernemen wanneer Victor Freeze Batman voor het eerst ontmoet. Spelers krijgen toegang tot vele nieuwe gadgets, waaronder ‘Thermocharged Batarangs’ en ‘Thermal Gloves’. Batman is uitgerust met een krachtige ‘Extreme Environment (XE) suit’, om Mr. Freeze en zijn Cryo-thugs te verslaan in vele uren met nieuw materiaal.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.