Batman: Arkham Origins niet te spelen via Games for Windows Live

Batman: Arkham Origins niet te spelen via Games for Windows Live

Waar Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City beide volledig te spelen waren via het Games for Windows Live platform, zal Batman: Arkham Origins deze service niet ondersteunen. De game gebruikt nu Steamworks. Via Steam krijgen de spelers toegang tot te behalen achievements en de complete multiplayer van de game.

Batman: Arkham Origins biedt gamers een uitgebreid Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich meerdere jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veel geprezen games uit de franchise. De game speelt zich af voor de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en ongeraffineerde Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich ontrafelt zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.