Blizzard groots aanwezig op Gamescom 2016

Blizzard groots aanwezig op Gamescom 2016

In augustus is het weer zover. Dan barst de Gamescom weer los in Keulen! Natuurlijk zijn we er vanuit GameParty ook weer aanwezig om jou te voorzien van de nieuwste previews, video’s en interviews. Blizzard heeft laten weten groots aanwezig te zijn op de beurs. Ze brengen ‘epic stage entertainment’ mee naar Duitsland, bestaande uit ondermeer een World of Warcraft danscompetitie, een cosplay-wedstrijd en andere festiviteiten. De winnaar van de cosplay-wedstrijd wint een hele speciale prijs; een toegangsticket en reis richting de BlizzCon in Amerika! Dit om daar mee te doen aan de internationale finale van de cosplay-wedstrijd mee te doen.

Mensen die alleen voor de games komen kunnen op de stand van Blizzard (die, wanneer het verleden enige indicatie is, niet klein zal zijn) aan de slag met Overwatch, Heroes of the Storm, Hearthstone, World of Warcraft: Legion en StarCraft II: Legacy of the Void.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.