Nieuwe Call of Duty aangekondigd

Nieuwe Call of Duty aangekondigd

Ook wij moesten even achter de oren krabben bij dit nieuws. Er is een nieuwe ontwikkelaar bezig met Call of Duty. De Zweedse ontwikkelaar King, bekend van Candy Crush, werkt aan een mobiele Call of Duty. Ze willen het mobiele genre met de game herdefiniëren. In 2015 werd de Candy Crush-ontwikkelaar gekocht door Activision. Nu is het aan hen om de ‘career opportunity of a lifetime’ om te zetten in een mobiel platform. De game moet dan ook een nieuwe, sociale versie van Call of Duty worden waarbij toegankelijkheid voor veel spelers belangrijk is. Het spel is momenteel nog in de zogenaamde ‘discovery mode’. Hierin zoekt de ontwikkelaar dus naar wat ze belangrijk vinden om met de game te doen.

Het doel is uiteindelijk een mobiele game te maken die de Call of Duty-ervaring weet vast te pakken en jarenlang op je telefoon kan blijven staan. Wij wensen de Candy Crushers enorm veel succes toe.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.