Batman: Arkham Origins – Nieuwe Character Video onthuld tijdens Comic-Con

Batman: Arkham Origins – Nieuwe Character Video onthuld tijdens Comic-Con

Vandaag onthult Warner Bros. Interactive Entertainment Copperhead als een van de acht moordenaars die te zien zijn in Batman: Arkham Origins. Het personage is onthuld op Comic-Con International in San Diego tijdens een panelsessie met WB Games Montréal Creative Director Eric Holmes, Armature Studios Game Director Mark Pacini, DC Entertainment Chief Creative Officer Geoff Johns, en acteurs Roger Craig Smith en Troy Baker, die de stemmen van respectievelijk Batman en The Joker inspreken.
Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door WB Games Montréal, bevat de uitgebreide stad Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich meerdere jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veelgeprezen games uit de franchise. De game speelt zich af vóór de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en onervaren Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder, waarmee hij de weg inslaat om the Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal zich verder ontrafelt zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.