Luister hier naar de Need for Speed Payback soundtrack

Need for Speed: Payback

PC PlayStation 4 Xbox One
6.5

Gemiddeld

7

User Avg

Luister hier naar de Need for Speed Payback soundtrack

Luister hier naar de Need for Speed Payback soundtrack

Need for Speed-games staan erom bekend dat ze spelers een authentieke, unieke rij-ervaring binnen de autocultuur bieden, en de Need for Speed-soundtrack heeft wat dat betreft een indrukwekkende staat van dienst. Need for Speed Payback is in dit opzicht niet anders en biedt spelers een setlist boordevol grit, soul en edge die past bij hun dynamische rij-ervaring. Van artiesten boven aan de hitlijst tot nieuwkomers uit de underground, geluiden bepalen de stemming terwijl je drift, racet en vrij rondrijdt door Fortune Valley in Need for Speed Payback.

In de garage bouw en tune je de perfecte wagen op elektronische/ambient tracks van Spoon, Duckwrth, Bonobo, Rae Sremmurd en SOHN. Extra leuk voor de Nederlandstalige gamers is het feit dat de soundtrack van Need for Speed ook een track van rapper Lil’ Kleine bevat. De track “Kleine Jongen” van zijn laatste album “Alleen” zal in de garage te horen zijn. Tijdens races laat je rivalen zien wie er de baas is op nummers van bands als Queens Of The Stone Age en Nothing But Thieves, plus een gloednieuw nummer van Warbly Jets. Laat zien hoeveel flair je hebt tijdens Drift Events met hiphop en grime jams van Run The Jewels feat. Trina, Stormzy, Lethal Bizzle feat. Skepta, A$AP Ferg feat. Meek Mill en Action Bronson, plus een niet-uitgebrachte track van Tom Morello feat. Leikeli47. Tussen de missies wordt de muziek afgestemd op het tijdstip van de dag en de locatie terwijl je vrij op diverse soorten terrein rondrijdt. Met nummers van The Amazons, X Ambassadors, Local Natives en een exclusieve niet-uitgebrachte track van Skepta & Goldie is de soundtrack echt open-genre. Hij is het meest bekend geworden met grote titels zoals de Divergent-serie, Straight Outta Compton, en Tron: Legacy… De componist Joe Trapanese heeft een origineel nummer geschreven dat zowel dreigend als gestroomlijnd klinkt, exclusief voor Need for Speed Payback.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.