Batman: Arkham VR naar Oculus Rift en HTC Vive

Batman: Arkham VR

PlayStation 4

Batman: Arkham VR naar Oculus Rift en HTC Vive

Batman: Arkham VR naar Oculus Rift en HTC Vive

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat Batman: Arkham VR vanaf 25 april beschikbaar komt voor HTC Vive en Oculus Rift. Rocksteady Studios’ Batman: Arkham VR, momenteel beschikbaar voor PlayStation VR, is een goed verkopende game en is genomineerd voor een BAFTA award.
Batman: Arkham VR is de eerste virtual reality beleving waarmee spelers in het universum van de Dark Knight duiken als nooit te voren. PC spelers met HTC Vive en Oculus Rift hardware krijgen nu de kans om Gotham City te ervaren door de ogen van ’s werelds beste detective en zich onder te dompelen in een spannend Batman: Arkham mysterie. Spelers betreden een virtuele wereld waar zij moeten denken als Batman en zijn legendarische gadgets gebruiken om het mysterie te ontrafelen dat de levens van zijn bondgenoten bedreigt. Sefton Hill, Creative Director, Rocksteady Studios:

Batman naar VR brengen was een zeer lonende ervaring voor ons bij Rocksteady. The Dark Knight is altijd een geweldig personage om mee te werken vanwege zijn psychologische diepte. Daarom was het heel bijzonder om VR te gebruiken om zijn karakter nog verder uit te diepen dan ooit te voren. We zijn blij dat PC spelers nu eindelijk zelf de cape kunnen dragen en de rol van ‘s werelds beste detective op zich kunnen nemen in de HTC Vive en Oculus Rift versies.

Batman: Arkham VR ondersteunt zowel de Oculus Touch en Vive controllers en heeft een volledige gamepad support op PC, waaronder de PS4 Dual Shock 4 Controller, Xbox One Controller en de Steam Controller.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.