World of Tanks komt in de winkel te liggen, inclusief Collector’s Edition

World of Tanks komt in de winkel te liggen, inclusief Collector’s Edition

World of Tanks is nog steeds gigantisch populair. Het is daarom dat de game in de winkel komt te liggen, inclusief een gelimiteerde Collector’s Edition. Deze zal een hoop echte alsook in-game items met zich mee gaan brengen. Daarnaast komen er ook verschillende World of Tanks headsets, keyboards, muizen en muismatten beschikbaar. Elk product komt met in-game bonussen, waaronder een van de T-127, Churchill III of Excelsior-tanks. Daarnaast krijg je een extra Garage slot en krijgen nieuwe spelers Premium Days terwijl bestaande spelers extra Premium Days krijgen.

Ook is er een zeer gelimiteerde Special Edition. Deze zal komen met een certificaat van echtheid waarop je kunt zien welke versie van de 5130 gecreëerde het is. Dit pakket zal een 1/32 schaal repicla van een Tiger 131 bevatten, in-game goodies, waaronder dezelfde tank, een muis, een artbook, blueprints, een litho en een sleutelhanger. De kosten liggen op €159.99 en zal vanaf vijf oktober te koop zijn in de Wargaming Store. De Collector’s Edition is vanaf 19 oktober te krijgen en de accessoires vanaf de 22e van dezelfde maand.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.