Battlefield 4: China Rising verschijnt op 3 december voor Premium-leden

Battlefield 4: China Rising verschijnt op 3 december voor Premium-leden

De datum voor de de eerste digitale uitbreiding voor Battlefield 4 is bekend. Tenminste, wanneer je een Premium-lid bent. Op 3 december kun je dan aan de slag met China Rising. Spelers zonder een Premium-account kunnen waarschijnlijk op 17 december los met de content. Bij flink wat winkels krijg je deze DLC gratis wanneer je de game voorzien hebt van een pre-order. Het is nog onduidelijk wanneer deze mensen aan de slag mogen met de uitbreiding.

http://www.youtube.com/watch?v=Ut2I_an8rmU

China Rising is één van de vijf geplande uitbreidingen voor Battlefield 4. De DLC brengt je vier ‘massive maps’ in China. Daarnaast brengt de content nieuwe voertuigen en uitrustingen met zich mee. Voor de release van China Rising verschijnt al de map pack ‘Second Assault’. Deze bevat 3 maps uit Battlefield 3 die door de fans als favoriet uit zijn geroepen. Second Assault verschijnt op 22 november op de Xbox One, op andere platformen komt ‘ie iets later.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.