Lego The Hobbit krijgt DLC

Lego The Hobbit krijgt DLC

Begin aan de volgende fase van je LEGO The Hobbit avontuur met drie nieuwe content pakketten, nu beschikbaar voor download via Xbox Live en PlayStation Network! Reizende spelers door Midden-aarde hebben toegang tot meer bekende personages, coole nieuwe wapens en duizenden nieuwe side quests met twee nieuwe karakter pakketten en een fantastisch nieuw item pakket.

The Big Little Character Pack – Breng een beetje angst en terreur in de harten van je vijanden met Baby Smaug, of geniet van een gastoptreden van Baby Gimli uit de Lord of the Rings Trilogie. De LEGO big figure Snow Troll schudt iedereen wakker en je hebt de kans om als Bandobras “Bullroarer” Took of een Stone Dwarf uit Erebor te spelen.

De Side Quest Character Pack – Neem de leiding over LEGO big figures, River Troll of Girion, de laatste heer van Dale. De edele Elk biedt je transport aan naar de bestemming van je keuze, of je ga de strijd aan met de onverschrokken Dwarf soldaat.

The Battle Pack – Vernietig Morgul LEGO met het Shadow Sword, rust jezelf uit met Jeweled Mithril Armor gemaakt door het beste vakmanschap van de dwergen, of activeer de Light Orb Shield voor de ultieme bescherming. De Axe Guitar, Orc Cleaver en Orc Bow maken korte metten met je tegenstanders, terwijl een paar Lake-town Boots en Smaug zijn voeten je in stijl het avontuur tegemoet laten gaan. Met de Buddy-up Gloves kun je dwars door Buddy-up slaan, terwijl Smaug zijn hoofdtooi en de Dwarf King Wig ervoor zorgen dat je aanwezigheid te allen tijde majestueus is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.