LEGO The Hobbit Buddy-Up trailer

LEGO The Hobbit Buddy-Up trailer

Thorin en de 13 dwergen werken samen in een hilarisch en spannend avontuur op weg naar het dwergenkoninkrijk Erebor. Bekijk de nieuwe LEGO®The Hobbit trailer die Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vrijgegeven.
Bereid je samen met een vriend voor om dit voorjaar rond te trekken in Midden-aarde, wanneer LEGO The Hobbit verschijnt voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, 3DS en PC. Zoals in de trailer te zien is, tilt LEGO The Hobbit teamwork naar een hoger niveau. Spelers kunnen gebruik maken van het “buddy-up” systeem en op deze manier als Thorin Eikenschild en het dwergengezelschap nieuwe vaardigheden en speciale aanvalstechnieken uitvoeren. Meer weten over de game? Lees dan ons interview met James Norton, een van de producers achter de game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.