Trailer voor LEGO The Hobbit

Trailer voor LEGO The Hobbit

Verzamel je kracht en moed en nodig je vrienden uit voor een episch fantasy LEGO avontuur door de donkere bossen en diepste grotten van Midden-Aarde! Bekijk de nieuwste trailer van de langverwachte LEGO®The Hobbit videogame, met al je favoriete personages uit de eerste twee films van The Hobbit Trilogy in LEGO vorm, zoals Bilbo, Gandalf en de dwergen van Erebor.
LEGO The Hobbit neemt spelers van alle leeftijden mee op een onvergetelijke interactieve reis door de eerste twee films uit The Hobbit Trilogy; The Hobbit: An Unexpected Journey en de recent verschenen The Hobbit: Desolation of Smaug. Spelers vergezellen Bilbo Baggins die door Gandalf the Grey is gevraagd om mee te gaan op avontuur met Thorin Oakenshield en zijn metgezellen. Bilbo verlaat de vertrouwde Gauw om het spannende avontuur aan te gaan en het Erebor het koninkrijk van de dwergen terug te eisen. Onderweg wordt Bilbo geconfronteerd met woedende Trollen, gevaarlijke Orcs en natuurlijk Gollum en zijn dierbare ring. Spelers gebruiken en combineren de unieke kwaliteiten van de dwergen, vaak met hilarische resultaten als gevolg, om de tot nu toe meest uiteenlopende taken in een LEGO videogame op te lossen.

LEGO The Hobbit verschijnt in 2014 voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, PC, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.