LEGO The Hobbit key art vrijgegeven

LEGO The Hobbit key art vrijgegeven

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft nieuwe key art voor LEGO The Hobbit vrijgegeven. Deze videogame is deze lente verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PC. Sluit je aan bij Gandalf, Bilbo, Thorin Oakenshield en zijn metgezellen, voor een onvergetelijk avontuur boordevol weelde en gevaar, om de Lonely Mountain van Smaug The Magnificent terug te winnen.

In LEGO The Hobbit kruipen spelers van alle leeftijden in de vorm van hun favoriete Hobbit personages en volgen ze de onvergetelijke interactieve reis door de eerste twee films van Peter Jackson. Spelers vergezellen Bilbo Baggins, Gandalf the Grey en Thorin Oakenshield en zijn metgezellen op een spannend avontuur naar de Dwarven Kingdom van Erebor. Onderweg moeten spelers verschillende puzzels oplossen, meedoen in schatzoektochten en vechten met Orcs, Trollen, Goblins en andere gemene dingen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.