Battlefield 4: Second Assault krijgt datum

Battlefield 4: Second Assault krijgt datum

Omdat de game alles behalve goed liep, is de ontwikkeling van de DLC voor Battlefield 4 even in de ijskast gezet. Daarom is er sprake van een vertraging. Nu de grootste bugs uit de game verdwenen zijn (al spelen we nog steeds matches zonder geluid op bepaalde momenten, Dice, doe er wat aan!), kijkt de ontwikkelaar weer naar de uitbreidingen voor het spel. Daarom heeft Dice nu aangegeven dat de Second Assault-DLC vanaf 18 februari te verkrijgen is voor iedereen met een Premium-abonnement. Mensen zonder een abonnement moeten wachten tot 4 maart. Gamers die de game op een Xbox One hebben spelen de content al sinds november.
Second Assault brengt vier nieuwe maps die we al kennen uit Battlefield 3: Operation Metro, Caspian Border, Operation Firestorm en Gulf of Oman (welke eigenlijk ook uit Battlefield 2 is).

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.