Beelden gecancelde Saints Row voor PSP opgedoken

Beelden gecancelde Saints Row voor PSP opgedoken

Volition heeft beelden naar buiten gebracht van een Saints Row-game voor de PlayStation Portable, die in 2009 gecanceld is. En het is pas een voorproefje, want op 28 januari toont de ontwikkelaar via Twitch nog veel meer footage van de geannuleerde titel, inclusief achtergrondinformatie.
Saints Row Undercover, zoals de game heette, werd gevonden op een PSP dev kit die door een video producer van Volition op kantoor ontdekt werd. In eerste instantie had het een port van Saints Row 2 moeten worden, maar toen de PSP daar niet krachtig genoeg voor bleek, is besloten om een volledig nieuwe versie te ontwikkelen. Het besluit om het project later alsnog stop te zetten, zou genomen zijn omdat de game niet was wat een Saints Row-titel zou kunnen en zou moeten zijn.

De stream waarin Volition meer van de geannuleerde PSP-titel laat zien, begint op 28 januari om 20.00 uur Nederlandse tijd en is hier te bekijken.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).