Bekijk de eerste in-engine trailer voor Total War: Warhammer

Bekijk de eerste in-engine trailer voor Total War: Warhammer

Deze befaamde karakters uit de Warhammer Fantasy Battles wereld kunnen in-game worden geselecteerd om de jacht naar de overwinning te leiden. Elk heeft een unieke reeks speciale vaardigheden, wapens, uitrusting, mounts en een eigen uitgesproken verhalende quest-lijn. In deze trailer ontmoeten we Emperor Karl Franz, de gerespecteerde leider van The Empire, terwijl hij zijn menselijke leger en dodelijke keizerlijke geschut aanvoert in een beroemde slag tegen een vernietigende horde woeste Greenskins.
De Battle of Black Fire Pass is een van de unieke quest battles van Karl Franz in Total War: Warhammer, en vormde de basis van de E3 demo dit jaar. Binnen 2 weken, op donderdag 30 juli, zul je de volledige slag kunnen zien, voorzien van een walkthrough door de ontwikkelaars.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.