Bekijk de lanceringstrailer van Life is Strange 2 – Roads

Bekijk de lanceringstrailer van Life is Strange 2 – Roads

Life is Strange 2 is nog maar een paar dagen van ons verwijderd. Episode 1 van Life is Strange 2 is getiteld ‘Roads’ en wordt donderdag 27 september 2018 wereldwijd digitaal uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam. Vandaag willen we alvast de lanceringstrailer van Life is Strange 2 met jullie delen.


Life is Strange 2 gaat over Sean en Daniel Diaz, twee broers uit een voorstad van Seattle.Na een tragisch incident zijn de broers gedwongen om op de vlucht te slaan voor de politie. Hun relatie wordt op de proef gesteld door de gevaren die ze tegenkomen tijdens hun zwervend bestaan en de manifestatie van een superkracht die ze niet begrijpen en niet helemaal onder controle hebben.

Het seizoen krijgt 5 episodes waarin Sean en Daniel een jaar lang gevolgd worden tijdens hun reis van Seattle naar Mexico. Het is een lange reis waar de broers totaal niet op voorbereid zijn – ze zijn vertrokken met niets anders dan een klein beetje geld en de spullen die Sean toen toevallig bij zich had.

Ze kunnen stelen om te overleven of op het rechte pad blijven en de trip zonder essentiële voorraden maken. Sean moet zich bij zijn beslissingen ook afvragen welke lessen Daniel er uit zal trekken. Nu Sean totaal verantwoordelijk is voor zijn jongere broer begint hij zich te realiseren dat zijn keuzes hun levens voor altijd zullen beïnvloeden…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.