Sluit je aan bij de GameParty Xbox One community!

Sluit je aan bij de GameParty Xbox One community!

Wanneer gamen je meest favoriete tijdverdrijf is wil je je hobby delen met anderen. Wij snappen dat. Via GameParty houden we je al vele jaren op de hoogte rondom alles wat er speelt in de game industrie. Maar ook wij willen, net zoals jij, steeds meer. We willen meer doen met jou. Daarom kan je vanaf vandaag de GameParty Community vinden op je Xbox One!


De ‘GamePartyNL’-club kan je vinden vanuit het dashboard van je console. Het is de ideale plek om met elkaar te praten, te discussiëren en elkaar uit te dagen. Ook kun je hier je game captures tonen aan de rest, opscheppen over die ene moeilijke achievement die jij hebt vrijgespeeld, zoeken naar mensen om je favoriete game mee te spelen, of juist zoeken naar mensen om achter die ene achievement aan te gaan. Met het oog op competities (met prijzen!) en livestreams waarin jij mee kunt doen is GamePartyNL de plek op jouw Xbox One om gezellig je hobby te vieren. Met ons, met jou, met iedereen. Dus zoek naar de club, laat weten dat je je bij ons aan wil sluiten en we zien je spoedig op een gezellig plekje op Xbox Live!

https://www.youtube.com/watch?v=sZUrAjuKJG0

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.